Op zoek naar een individuele aanpak?

Dan bent u hier op de juiste plek. Wij bieden op maat gemaakte zorg voor het individu. Dit kan helaas niet volgens de geldende tarieven en vergoedingen vanuit verzekeraars dus zijn wij hierbij niet aangesloten. Wel zijn we BIG geregistreerd, aangesloten bij de beroepsvereniging en ingeschreven in het kwaliteitsregister. De factuur kunt u indienen bij de verzekeraars. Alleen zal u daar geen volledige vergoeding voor krijgen, maar een gedeelte. De hoogte hangt af van uw verzekeraar. 

Onze diensten

Consulten

Als u klachten heeft die al door meerdere therapeuten en/of artsen gezien zijn, maar nog niet het gewenste effect hebben gegeven dan bent u bij ons op het juiste adres. 


In het eerste consult doen wij een uitgebreid intake gesprek en onderzoek waarna wij tot een behandeldiagnose komen. 


In overleg met u wordt er dan een plan van aanpak gemaakt wat u zelfstandig met het online trainingsprogramma of bij u eigen therapeut gevolgd kan worden. Natuurlijk zijn wij ook bereid dit aan onze collegae toe te lichten. Uw therapeut mag ook ten alle tijde meekomen op het consult voor het meekijken en discussiëren over het plan van aanpak. 


Indien gewenst zullen we ook aanvangen met de behandeling en training zoals in het plan van aanpak staat. 


Natuurlijk kan het ook zo zijn dat we u niet kunnen helpen omdat uw klacht niet binnen ons domein valt, wij zullen u dan ten alle tijden doorverwijzen naar de juiste instantie.


Tarief consult:

50 euro per 30 minuten.  

BTW vrij


Blessurepreventie testen

De meeste overbelastingsblessures kunnen voorkomen worden door gerichte training. 


Wij bieden preventietesten aan voor veel sporten, waarbij u een indicatie krijgt wat de kansen zijn op bepaalde blessures specifiek voor uw eigen lichaam en sport. 


De test bestaat uit lichamelijk onderzoek( lengte spieren, mobiliteit gewrichten,enz), fysieke testen( krachttesten met een krachtmeter) en performance testen( sprong, rompstabiliteit, balans, enz) specifiek voor uw sport. 


Na het afnemen van de test krijgt u een dashboard van uw lichaam met de kansen op een blessure per regio en aandoening. 


Samen met de therapeut maken we via het online programma een trainingsprogramma wat u voor 6-12 weken kan gaan doen. Een jaar lang zal de therapeut op uw aangeven het programma kunnen aanpassen op uw wensen en mogelijkheiden. 


Het beste is om na 6 of 12 maanden weer een keer de test te herhalen( of delen ervan) voor het beoordelen van het resultaat. 


Het resultaat zal natuurlijk voornamelijk te verwachten zijn in het verminderen van het oplopen van blessures. Houdt wel rekening met het feit dat we niet garanderen dat u geen blessures meer zal hebben. We blijven mensen en geen robots. 


Tarieven preventiestesten:

Basic: 50 euro excl. BTW

Full: 100 euro excl. BTW

Ultimate: 150 euro excl. BTW

Training/coaching/behandeltrajecten

Onze tarieven en accomodatie zijn niet geschikt voor langdurige trajecten van >10 behandelingen/trainingen. 


Wij zetten in op een grote zelfstandigheid van de persoon zelf. 


Met het online programma kunt u zelf ver komen in het volgen van het programma.


Natuurlijk kunt u desgewenst meerdere behandelingen/trainingen krijgen als u meer sturing en/of behandeling nodig heeft. 


Coaching binnen uw werk en/of sportsetting is ook mogelijk al dan niet gekoppeld aan lichamelijke klachten. 


Tarief trainingen/ coaching en behandeling:

50 euro per 30 minuten. 

BTW vrij