Op zoek naar een individuele aanpak?

Dan bent u hier op de juiste plek. Wij bieden op maat gemaakte zorg voor het individu. Dit kan helaas niet volgens de geldende tarieven en vergoedingen vanuit verzekeraars dus zijn wij hierbij niet aangesloten. Wel zijn we BIG geregistreerd, aangesloten bij de beroepsvereniging en ingeschreven in het kwaliteitsregister. De factuur kunt u indienen bij de verzekeraars. Alleen zal u daar geen volledige vergoeding voor krijgen, maar een gedeelte. De hoogte hangt af van uw verzekeraar. 

Onze diensten

Consulten

Als u klachten heeft die al door meerdere therapeuten en/of artsen gezien zijn, maar nog niet het gewenste effect hebben gegeven dan bent u bij ons op het juiste adres. 


In het eerste consult doen wij een uitgebreid intake gesprek en onderzoek waarna wij tot een behandeldiagnose komen. 


In overleg met u wordt er dan een plan van aanpak gemaakt wat u zelfstandig met het online trainingsprogramma of bij u eigen therapeut gevolgd kan worden. Natuurlijk zijn wij ook bereid dit aan onze collegae toe te lichten. Uw therapeut mag ook ten alle tijde meekomen op het consult voor het meekijken en discussiëren over het plan van aanpak. 


Indien gewenst zullen we ook aanvangen met de behandeling en training zoals in het plan van aanpak staat. 


Natuurlijk kan het ook zo zijn dat we u niet kunnen helpen omdat uw klacht niet binnen ons domein valt, wij zullen u dan ten alle tijden doorverwijzen naar de juiste instantie.


Tarief:

50 euro per 30 minuten.  

BTW vrij


Uitdagende psychologische- & coachtrajecten

Bent u op zoek naar het worden van een betere versie van uzelf of zijn er mentale uitdagingen in uw leven?


Dan bent u hier op het juiste adres. Met behulp van verschillende methodes die afgestemd worden op het individu werken we aan de individuele mentale ontwikkelpunten die we samen zullen vaststellen. Deze coaching wordt op maat gemaakt en kunnen ook op externe locaties worden gedaan. 

Het doel is dat u zelfstandig verder kan nadat het traject stopt. U bent dan in staat het proces verder door te zetten naar een hoger niveau indien u dit zelf wil. 

Tarief:
50 euro per 30 minuten.
(Excl. BTW).

Performance & revalidatie trajecten

Wij zetten in op een grote zelfstandigheid van uzelf. Dit houdt in dat de frequentie van behandelen en/of performance training zo snel als kan afgebouwd wordt zodat u zelfstandig verder kan werken aan uw doelen. Wij maken u dus niet afhankelijk van ons, maar focussen op het zelf grip krijgen op de blessure en/of fysieke ontwikkelpunten. 


Tarief:

50 euro per 30 minuten. 

BTW vrij